Cine Suntem ?

Câteva detalii relevante despre noi

Suntem o agenție digitală cu experienta . Suntem specializați în servicii de optimizare a motoarelor de căutare, marketing media și publicitate digitală. Avem experiența maxima , avem resursele tehnice și materiale necesare și suntem complet pasionați de ceea ce facem, deci lucrăm cu plăcere la orice proiect și aducem rezultatele promise în 100% din proiecte. Suntem pasionați de ceea ce facem și nu muncim doar pentru obtinerea de venituri . Facem cu pasiune doar ceea ce știm foarte bine sa facem  și totodata știm foarte bine ce facem..

 
Câteva cifre care ne definesc

Pentru a putea obține rezultate în acest domeniu pe lângă experiență și pasiune mai este nevoie de infrastructură tehnică uriașă .

Optimizarea unui site pentru a ajunge în prima pagină după un cuvânt cheie poate însemna o muncă extraordinar de laborioasă și frustrantă , atât pentru proprietarul site-ului dar și pentru echipa care face optimizarea . Concurența pe cuvintele cheie este foarte mare și uneori ești pus în situația să lucrezi pentru un site creat acum câteva zile care concurează cu site-uri create acum mulți ani . Aceste site-uri create acum mulți ani au trecut prin probele de foc, au indexate mii sau sute de mii de pagini și beneficiază și de vechimea domeniului web care este unul dintre factorii minori luați în calcul de algoritmii Google . Pe de altă parte Google schimbă constant algoritmii ( nu au fost schimbări totale ) și ceea ce astăzi este un factor important pentru clasare , mâine este posibil să nu mai fie la fel de important . 

Optimizarea , din păcate nu înseamnă doar conținut original , conținut captivant , design responsive , optimizare titluri și descrieri , taguri , optimizare imagini sau optimizarea vitezei de încărcare . Peste 80 % din munca de optimizare se referă de fapt la SEO Off-page adică în afara site-ului , în funcție de foarte mulți factori care trebuie luați în calcul . SEO off-page înseamnă crearea de backlink-uri , postarea de advertoriale , crearea de semnale sociale , postări de anunțuri cu ancore , distribuiri de conținut , crearea de marcaje în rețele sociale și alte rețele online , etichetarea ca favorit și salvarea în browsere web diferite de pe adrese IP diferite și multe alte operațiuni care necesită multă muncă , inventivitate și resurse tehnice și materiale pentru realizare . 

Rezultatele apar după minim 3-4 luni și în această perioadă se lucrează de fapt în orb , mai mult în baza experienței anterioare . De multe ori când apar rezultatele se constată că trebuie anumite modificări sau adaptări și din nou muncă fără oprire și din nou așteptare . Este un proces stresant și frustrant atât pentru executant cât și pentru beneficiarul serviciilor , deoarece ambele părți doresc rezultate rapide însă Google și concurenții loiali sau neloiali fac tot mai dificilă obținerea satisfacției într-un termen foarte rezonabil . 

În final însă rezultatele apar conform așteptărilor , în unele cazuri după 3-4 luni , în alte cazuri după 8-12 luni , dar întotdeauna apar și atunci satisfacția este una supremă . Clientul este fericit că de acum înainte nu va mai cheltui sume colosale pentru promovare , iar noi suntem plini de mândrie că din nou am reușit să facem ceea ce am promis . Din punct de vedere material de multe ori sumele încasate sunt egale cu cele cheltuite , dar din punct de vedere al satisfacției profesionale nimic nu ne aduce mai multă satisfacție decât reușita finală când am livrat ceea ce nimeni nu credea că vom face . 

 

73

Servere Închiriate

685

Site-uri Web Proprii

1426

Profile Sociale

2360

Platforme Online

Știm cum să facem ... și avem cu ce ...

Avem logistica necesară
pentru succes

Dispunem de 73 de servere VPS în locații diferite, de pe tot globul, cu clase de IP-uri diferite, avem 685 de site-uri proprii , segmentate pentru toate nișele online, toate cu autoritate mare , avem peste 1426 de profile diferite în toate rețelele sociale existente și 2360 de conturi în portaluri online, directoare web, forumuri, portaluri de anunțuri și multe altele. Toate acestea ne ajută să putem să ne facem munca , fără să depindem de alți factori externi.