Suntem focusați

Avem experiență Avem logistică

Suntem serioși și paroliști

În viața de zi cu zi , toți ne lovim de oameni cu diferite stereotipuri de gândire și acțiune . Sunt unii care spun multe și nu fac nimic , sunt alții care sunt doxă în teorie dar în practică nu știu nimic , sunt alții care nu promit nimic dar nici nu fac nimic , sunt alții care promit ceva și ulterior spun că nu au promis . Noi avem o filozofie diferită , care considerăm că ne definește și ne ferește de dezamăgiri . SPUNEM CE FACEM ȘI FACEM CEEA CE SPUNEM , fără adăugiri ulterioare . Dacă spunem că facem ceva , atunci , indiferent de obstacolele care apar , vom face acel lucru .

Ce înseamnă SEO ?

Strict literar SEO înseamnă optimizare pentru motoarele de căutare . Pentru neinițiați asta pare o simplă propoziție fără nici o altă conotație . Pentru cei care lucrează în acest domeniu însă , SEO înseamnă muncă , idei , soluții , inventivitate , cheltuieli , disciplină și din nou muncă și sute sau mii de nopți nedormite . Pentru cei care nu știu , creșterea poziției unui singur cuvânt cheie necesită efectuarea a sute sau mii de operațiuni diferite care să îi dea relevanță și să îl facă interesant pentru algoritmii utilizați de google la stabilirea clasamentului . Este vorba despre muncă epuizantă dar și infrastructură uriașă care necesită cheltuieli materiale foarte mari . Munca , perseverența , inventivitatea , dăruirea și ambiția sunt esențiale , însă doar acestea fără o logistică adecvată nu pot aduce rezultate .
Optimizare la superlativ

Suntem focusați
și extrem de pragmatici

Utilizăm toate canalele online existente pentru a obține rezultate maxime pe termen mediu si lung pentru afacerea dumneavoastră . Avem avantajul pasiunii pentru acest domeniu și al experienței câștigată în zeci de mii de ore de muncă .

PRIMELE INFORMAȚII . Dumneavoastra ne contactati si purtam o discutie preliminara pentru intelegerea afacerii dumneavoastra si a eventualelor detalii tehnice speciale care este posibil sa nu le intelegem .
ANALIZA PIEȚEI . Orice afacere este unica si piata de desfacere are anumite particularitati . Studiem piata pentru a intelege care sunt cerintele si cum ne putem adapta la aceste cerinte .
ANALIZA CONCURENȚEI . Pentru a avea succes in orice actiune , primul lucru este sa stii totul despre adversar . Studiem atent competitorii si analizam toate oportunitatile pe care acestia nu stiu sa le fructifice .
STABILIM STRATEGIA . Dupa analizarea afacerii dumneavoastra , studierea pietei si a concurentilor avem toate datele necesare . Stabilim strategia de lucru principala care include si 2-3 strategii secundare de rezerva pentru situatii neprevazute .
ÎNCEPEM MUNCA . Discutiile , planurile si strategiile sunt bune in general dar ele se concretizeaza doar prin actiune . Ca atare incepem munca si urmarim rezultatele .Nu intotdeauna rezultatele apar foarte repede , dar intotdeauna apar. Garantat .
OBȚINEM SATISFACȚIE . Intotdeauna dupa munca cu daruire si pasiune este important sa obtii si satisfactie . Noi avem satisfactia ca am facut ceva deosebit si unic iar dumneavoastra aveti satisfactia ca afacerea merge tot mai bine si profitul este in crestere constanta .

Dumneavoastră câștigați faimă și bani iar noi câștigăm satisfacția unei noi reușite care ne umple inima de bucurie și mulțumire .

Să nu mai pierdem timpul și să începem munca . Contactați-ne pentru a ne furniza informațiile necesare .