PREZENTUL CAPITOL TINE LOC DE CONTRACT INTRE PARTI

Prima Pagină Google este denumirea comercială a serviciului de marketing digital al SC WEST WEB DEVELOPMENT  SRL , companie Romaneasca cu datele de identificare de mai sus . Serviciile oferite de catre noi fac parte din gama serviciilor de marketing digital . Serviciile noastre fac parte din categoria de bunuri si servicii non-tangibile , insa sunt masurabile . Prima pagină Google garanteaza executia serviciilor descrise in pachetele oferite catre vanzare in cadrul prezentului site web . Prima pagină Google garanteaza confidentialitatea asupra datelor partenerilor , clientilor si colaboratorilor nostrii si asupra oricaror alte informatii confidentiale cum ar fi : datele de identificare , relatiile contractuale , relatiile de colaborare  sau achizitiilor facute , in conditiile legii din Romania . Prima pagină Google este o agentie care se ocupa cu tehnicile de optimizare pentru motoarele de cautare pe internet si cu alte tehnici de marketing digital . Efectuarea serviciilor de optimizare pentru motoarele de cautare pe internet si de marketing digital se realizeaza in mediul online , prin tehnici si procedee specifice acestui domeniu . Deci , pentru neinitiati ,mentionam ca nu suntem agenti de vanzari sau intermediari , care sa obtina comision din vanzari si nu ne asumam cantitati sau volume de vanzari in favoarea clientilor nostri . Nici o agentie de marketing din lume nu face acest lucru si nici noi nu il facem  .In mod uzual campaniile de promovare si marketing digital aduc rezultate spectaculoase in ceea ce priveste cresterea notorietatii afacerii sau produselor si serviciilor oferite , in cresterea volumului de vanzari si in cresterea profiturilor obtinute ca urmare a desfasurarii campaniilor de promovare . Prima pagină Google garanteaza postarea si distribuirea continutului oferit de client conform pachetelor de servicii oferite , insa nu garanteaza asupra efectelor ulterioare ale serviciilor oferite cum ar fi : cresterea notorietatii afacerii ,cresterea volumului de vanzari sau cresterea profitului . Toate aceste aspecte tin de bunul management al afacerii beneficiarilor serviciilor noastre , de politica de preturi practicata de acestia , de calitatea produselor sau serviciilor oferite , de calitatea personalului , de concurenta existenta in domeniul de activitate al acestora , de politica de livrare si garantie , de politicile de servicii oferite post-vanzare si multi alti factori asupra carora Prima Pagină Google nu are nici un control si nici autoritate sa impună anumite conditii . Ca atare sarcina asumata in serviciile oferite de catre Prima pagină Google este sa puna afacerea dumneavoastra in fata potentialilor clienti prin metodele si tehnicile descrise in pagina Servicii Seo Profesionale  .

Responsabilitatea pentru conținutul nostru
Conținutul paginilor noastre a fost creat cu mare grijă. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea sau actualitatea conținutului. În conformitate cu prevederile legale, suntem, de asemenea, responsabili pentru conținutul propriu pe aceste pagini web. În acest context, rețineți că, prin urmare, nu suntem obligați să monitorizăm doar informațiile transmise sau salvate ale terților sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile noastre de a elimina sau de a împiedica utilizarea informațiilor în conformitate cu legile aplicabile în general nu sunt afectate de acest lucru . Dorinta si vointa noastra este sa oferim potentialilor vizitatori continut de calitate , usor inteligibil si actualizat insa suntem constienti ca pot exista vicii sau scapari , astfel incat suntem deschisi oricand sugestiilor si propunerilor din partea persoanelor interesate .

Responsabilitatea pentru continutul promovat

Responsabilitatea asupra continutului promovat ca urmare a comandarii serviciilor noastre de marketing digital este in intregime in sarcina cumparatorului . Nu ne asumam raspunderea pentru realitatea , conformitatea sau acuratetea detaliilor furnizate de cumparator. Nu asiguram servicii de creare de continut , astfel incat acesta cade in sarcina beneficiarului ( clientului ) nostru . Odata cu comandarea unui pachet de servicii cumparatorul ne va pune la dispozitie detaliile afacerii,produselor sau serviciilor oferite,datele de contact ale acestuia , imagini referitoare la afacere si alte date care acesta considera ca vor fi relevante pentru promovarea afacerii . WoxMarketing promoveaza continutul primit de la cumparator prin intermediul retelelor sociale si alte retele online,insa nu are nici calitatea ,nici dreptul legal sa verifice conformitatea detaliilor furnizate de catre client . Intreaga raspundere asupra realitatii , conformitatii sau acuratetii datelor furnizate cade in sarcina clientului care a furnizat aceste detalii conform legislatiei in vigoare .

Drepturi de autor
Paginile web și conținutul acestora sunt supuse legislației române privind drepturile de autor. Cu excepția cazului în care este permisă în mod expres de lege (§ 44a și următoarele din legea dreptului de autor), orice formă de utilizare, reproducere sau prelucrare a operelor care fac obiectul protecției dreptului de autor pe paginile noastre web necesită acordul prealabil al titularului drepturilor respective. Reproducerile individuale ale unei opere sunt permise numai pentru uz privat, deci nu trebuie să servească direct sau indirect pentru câștiguri. Utilizarea neautorizată a operelor protejate prin drepturi de autor este pedepsită (articolul 106 din legea drepturilor de autor).

Modalitati De Plata
Daca cumparati pachetele de servicii oferite de catre noi , acestea pot fi platite prin toate metodele legale de plata cum ar fi : cash pe baza de chitanta , virament bancar , fila cec , bilet la ordin , foaie de varsamant sau online  prin intermediul PayPal sau alte servicii de transfer de bani acceptate de catre noi . Pentru sistemele clasice de plata ( cash , virament bancar , cec , bilet la ordin sau foaie de varsamant ) dumneavoastra trebuie initial sa completati formularul de comanda din meniul siteului nostru . In baza informatiilor furnizate prin intermediul comenzii completate noi o sa emitem contractul de prestari servicii care o sa va fie comunicat la adresa de email specificata in detaliile din comanda. In functie de tipul de pachet de servicii achizitionat si de modalitatea de plata agreata o sa emitem factura aferenta serviciului sau serviciilor contractate . In cazul platilor care se fac la finalizarea serviciilor prestate , factura aferenta serviciilor va fi emisa la finalizarea serviciilor prestate sau in conformitate cu contractul dintre parti . Ulterior in baza facturii dumneavoastra o sa efectuati plata comenzii prin una din formele de plata acceptate . Daca cumparati si platiti online cu cardul de debit sau credit , plata dumneavoastra va fi procesata de catre Paypal . Am ales Paypal ca si procesator de plati deoarece este cel mai mare procesator de plati electronice din lume si cel mai sigur . Noi nu avem nici un fel de acces la datele procesarii platii si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru detaliile procesarii platii .  Tranzacțiile de referință sunt folosite pentru a permite firmei noastre să colecteze platile aferente tranzactiilor realizate . In cazul platii online prin intermediul Paypal , factura pentru serviciul sau serviciile achizitionate va fi emisa ulterior platii si va fi comunicata cumparatorului pe adresa de email mentionata in formularul de comanda catre care va fi redirectionat clientul dupa efectuarea platii .

Politica de confidentialitate
Această politică acoperă modul în care folosim informațiile dvs. personale. Noi luăm intimitatea dumneavoastra în serios și vom lua toate măsurile pentru a vă proteja informațiile personale.
Orice informații personale primite vor fi folosite numai pentru a vă completa comanda si a emite documentele legale aferente colaborarii cu dumneavoastra ( facturi,chitante,notificari,instiintari,etc) . Nu vom vinde, nu vom imprumuta , nu vom multiplica  si nu vom redistribui  informațiile dumneavoastra nimănui.

Politica de rambursare
Dacă nu reușim să livrăm serviciul  comandat, vom restitui integral suma platita de dumneavoastra in avans  sau vom înlocui comanda dumneavoastra cu una noua ( la cererea dumneavoastra ) . In general nu am intampinat dificultati in livrarea serviciilor , insa teoretic ( dar improbabil ) exista posibilitatea sa nu putem livra serviciul achizitionat din cauza unor numerosi factori care nu tin de vointa sau posibilitatile noastre , astfel ca in aceste situatii ipotetice vom restitui in intregime contravaloarea sumei achitate de beneficiar . Serviciile oferite de catre noi fac parte din gama serviciilor digitale si non-tangibile . Nu restituim sumele platite daca , dumneavoastra , intre timp ( dupa plata acestui serviciu , in intervalul de timp care trece pina la livrarea in intregime a serviciului care se desfasoara in etape pe parcursul a mai multe zile lucratoare ) va razganditi si nu mai doriti achizitionarea acestui serviciu , daca din alte motive nu a-ti calculat oportunitatea cumpararii acestui serviciu pentru cheltuielile dumneavoastra sau alte varii motive care nu tin de noi . Odata cu finalizarea comenzii o sa va comunicam un raport de activitate al procedurilor  desfasurate pentru livrarea serviciului , moment in care livrarea serviciului se considera efectuata in intregime . Comunicarea se va face catre adresa de email specificata in formularul de comanda .

Termenii serviciului
Nu suntem responsabili pentru eventualele daune care pot fi create  prin cumpărarea serviciilor noastre , desi nu exista daune care pot fi datorate serviciilor noastre . Sunteți responsabil pentru administrarea conturilor dumneavoastra in retelele sociale sau ale paginii dumneavoastra web . Noi nu solicitam parole sau alte date de acces in profilele sau conturile dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru eventualele daune care sunt datorate colaborarii dumneavoastra cu alti furnizori de servicii sau greselilor dumneavoastra de administrare .
woxmarketing.com nu este responsabil in nici un fel si sub nici o forma pentru actiunile dumneavoastra sau ale altor colaboratori ai dumneavoastra .
Dacă nu sunteți de acord cu toate conditiile , atunci nu cumpărați de la noi . Suntem in general foarte ocupati si nu dorim dispute inutile care sunt mari consumatoare de timp si bani . Oferim strict serviciile descrise in pachetul achizitionat de catre dumneavoastra , si nu avem nici control nici competenta asupra managementului afacerii dumneavoastra .

Politica de confidențialitate . Suntem foarte încântați că a-ți manifestat interes pentru compania noastră. Protecția datelor este o prioritate deosebit de importantă pentru gestionarea serviciului de marketing și SEO. Utilizarea paginilor de internet ale serviciului de marketing  este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă un subiect de date dorește să utilizeze servicii de marketing digital speciale prin intermediul site-ului nostru, ar putea deveni necesară prelucrarea datelor cu caracter personal. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, solicitam  intotdeauna consimțământul persoanei vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al unui subiect de date, trebuie să fie în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și în conformitate cu protecția datelor specifice fiecărei țări reglementările aplicabile serviciilor de marketing digital . Prin intermediul acestei declarații de protecție a datelor, firma noastră dorește să informeze publicul larg cu privire la natura, scopul și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim și le procesăm. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor care le au .

În calitate de controlor, noi am  implementat numeroase măsuri tehnice și organizaționale pentru a asigura cea mai completă protecție a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile de date pe bază de internet pot, în principiu, să aibă lacune de securitate, astfel încât protecția absolută poate să nu fie garantată . Din acest motiv, fiecare persoană vizată este liberă să transfere date cu caracter personal către noi prin mijloace alternative, de ex. prin telefon .

Cumparand oricare dintre serviciile noastre de marketing , dumneavoastra sunteti de acord ca datele furnizate de dumneavoastra in formularul de comanda ( numele afacerii , descrierea afacerii , descrierea produselor si serviciilor , logoul afacerii , imaginile referitoare la afacere /produse/servicii si eventual datele de contact ale afacerii dumneavoastra ) , daca le furnizati , sa fie folosite strict in realizarea campaniei de promovare comandata , respectiv sa fie postate si distribuite in mediul online .

GDPR si POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Definiții – Declarația de protecție a datelor a Serviciului  de marketing se bazează pe termenii utilizați de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR). Declarația noastră privind protecția datelor trebuie să fie lizibilă și ușor de înțeles pentru publicul larg, precum și pentru clienții și partenerii noștri de afaceri. Pentru a ne asigura acest lucru, am dori să explicăm mai întâi terminologia utilizată.

În această declarație privind protecția datelor, folosim, printre altele, următorii termeni :

a) Date personale , înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”). O persoană fizică identificabilă este una care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date despre locație, un identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.
b) Persoana vizată – este orice persoană fizică identificată sau identificabilă a cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către controlorul responsabil de prelucrare.
c) “procesare” – este orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu prin mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
d) Restricționarea procesării –  este marcarea datelor cu caracter personal stocate în scopul limitării prelucrării lor în viitor.
e) Profiling înseamnă orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale legate de o persoană fizică, în special pentru a analiza sau prezice aspecte legate de performanța persoanei fizice la locul de muncă, preferințele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locația sau mișcările.
f) Pseudonimatizarea –  este prelucrarea datelor cu caracter personal astfel încât datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fără utilizarea unor informații suplimentare, cu condiția ca aceste informații suplimentare să fie păstrate separat și să facă obiectul măsurilor tehnice și organizatorice pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.
g) Controlorul sau controlorul responsabil – este persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu alții, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; în cazul în care scopurile și mijloacele unei astfel de prelucrări sunt stabilite de legislația Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevăzute de legislația Uniunii sau de statul membru.
h) Procesator –  este o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organism care prelucrează date personale în numele operatorului.
i)  Recipient – este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un alt organism, căruia i se dezvăluie datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o terță parte. Cu toate acestea, autoritățile publice care pot primi date cu caracter personal în cadrul unei anchete specifice în conformitate cu legislația Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de către autoritățile publice respective trebuie să respecte normele aplicabile privind protecția datelor în conformitate cu scopurile procesării.
j) Partea terță – este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un organism, altul decât persoana vizată, controlor, procesator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau prelucrătorului, sunt autorizate să proceseze date cu caracter personal.
k) Consimtamantul persoanei vizate – este orice indicație specifică, informată și lipsită de ambiguitate a dorințelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declarație sau printr-o acțiune clară afirmativă, este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc sau ea.
2. Numele și adresa controlorului – Controlor în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), a altor legi privind protecția datelor aplicabile în statele membre ale Uniunii Europene și a altor dispoziții referitoare la protecția datelor este:

SC WEST WEB DEVELOPMENT SRL
Loc Haieu , Cartier Băile 1 Mai , nr. 21  , judetul Bihor, România
Registrul Comertului : J 5/1065/2022 
e-mail: [email protected]